Noutati

Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană (AEDU) organizează joi, 20 iunie a.c., începând cu ora 15.30, la Hotel Ibis Palatul Parlamentului, conferința de închidere a proiectului ”ProMediere activă – Drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

citeste intreg anuntul »

Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană(AEDU) organizează joi, 20 iunie a.c. începând cu ora 11.30, la Hotel Ibis Palatul Parlamentului, “Bursa locurilor de muncă și formare profesională” pentru șomerii din regiunea București- Ilfov.

citeste intreg anuntul »

In perioada martie - mai 2013 a fost implementat programul de mediere pe piata muncii adresat unui numar de 30 de persoane din grupul tinta al proiectului.

citeste intreg anuntul »

Incepand cu luna martie, Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana impreuna cu Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, partener in cadrul proiectului, deruleaza programul de formare profesionala adresat somerilor si persoanelor in cautarea unui loc de munca din regiunea Bucuresti-Ilfov.

citeste intreg anuntul »

In perioada octombrie-decembrie 2012, Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana a implementat o serie de sesiuni de informare in cadrul caravanei de facilitare al accesului la informatii relevante privind piata muncii.

citeste intreg anuntul »

Miercuri, 31 Octombrie 2012,Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană a organizat conferinţa de lansare a proiectului “ ProMediere activă – Drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă” POSDRU/106/5.1/G/77393, proiect cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

citeste intreg anuntul »

Conferinta de lansare a proiectului “ProMediere activă” – Drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă

citeste intreg anuntul »

--------------------------------------------------------

CURSURI GRATUITE PENTRU SOMERII DIN MUNICIPIUL BUCURESTI SI JUDETUL ILFOV

- Comunicare in Limba Engleza

- Ultilizare Calculator

SE ACORDA SUBVENTII PENTRU PARTICIPARE LA CURSURI

citeste intreg anuntul »