Noutati

Anunt adaugat in data de 17-06-2013

Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană (AEDU) organizează joi, 20 iunie a.c., începând cu ora 15.30, la Hotel Ibis Palatul Parlamentului, conferința de închidere a proiectului ”ProMediere activă – Drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Proeictul, implementat de Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umană în parteneriat cu Asociatia Interconcordia şi Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, s-a desfășurat pe o perioada de 20 de luni, având ca obiectiv fundamental  îmbunătăţirea facilitării accesului la ocupare şi a integrării durabile pe piaţa muncii a şomerilor din regiunea Bucureşti - Ilfov.

Nina Raneti, beneficiar în cadrul proiectului, ne împărtăşeste din experienţa sa în acest proiect:

“Activităţile la care am participat au fost extrem de utile pentru mine; eu sunt din generația veche, mă simţeam depășită de situație, de tehnica modernă, iar cursurile de operare calculator m-au ajutat foarte mult. Consilierea și cursurile mi-a dat mai multă încredere în mine. Deși au fost o provocare, am fost receptivă și mi-am arătat mie ca și la această vârstă poți învăța. Am aflat că nu mă valorificam atât cât ar fi trebuit, eu aveam de multe ori tendința de a ma subaprecia; și,  cu ajutorul unui mediator, am aflat că abilitățile mele sunt reale și că trebuie să mă folosesc de ele cu încredere.