Noutati

Proiectul „ Pro Mediere activă – Drumul cel mai scurt din şomaj către un loc de muncă la final de implementare

citeste intreg anuntul »

Miercuri, 27 martie 2013, Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană, a organizat la Pensiunea Kokett, Conferinţa de închidere  a proiectului de tip grant: „Pro Mediere Activă – Drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă”.

citeste intreg anuntul »

Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană în parteneriat cuAsociaţia Inter Concordia şi Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane au organizat  miercuri,  27 martie 2013 Bursa locurilor de muncă şi formare profesională.

citeste intreg anuntul »

 Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana deruleaza, un proiect in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltrea Resurselor Umane, Axa prioritară 5: „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.1.: „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”:

 „Pro Mediere Activă – drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă"

In cazul in care va aflati in SOMAJ sau in CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA si aveti domiciliul in JUDETUL ARGES, va invitam alaturi de noi in cadrul acestui proiect.

citeste intreg anuntul »

Miercuri, 29 februarie a.c. începând cu ora 10.30, Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană a organizat la Primăria Municipiului Câmpulung, Sala de evenimente, conferinţa de lansare a proiectului “ProMediere activă – drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă”, POSDRU/101/5.1/G/79168, proiect cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane 2007-2013. 

citeste intreg anuntul »