Noutati

Anunt adaugat in data de 06-01-2011

 

Investeşte în oameni !
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operaţional Sectorial pentru  Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana deruleaza, in perioada noiembrie 2010 - august 2012, doua proiecte in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltrea Resurselor Umane, Axa prioritară 5: „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.1.: „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”:


“Mediere Proactivă în Sud-Est - drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă”(citeste mai mult......)
si
F1” pentru combaterea șomajului – eCOMPETENȚE în Sud-Est (citeste mai mult.....)

Proiectele urmăresc creșterea ratei de ocupare și facilitarea integrării pe piața muncii prin creșterea competitivității resurselor umane, îmbunătățirea și extinderea competențelor profesionale ale șomerilor din județul Constanța pentru facilitarea accesului și menținerea pe piața forței de muncă și pentru a răspunde cerințelor potențialilor angajatori.

Proiectele vin in sprijinul SOMERILOR si PERSOANELOR IN CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA din judetul CONSTANTA, in vederea sprijinirii acestora pentru a isi gasi un loc de munca.

In cazul in care va aflati in SOMAJ sau in CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA si aveti domiciliul in judetul CONSTANTA, va invitam alaturi de noi in cadrul unuia din aceste proiecte.

PARTICIPANTII selectati pentru participare la proiect vor beneficia de CURSURI DE FORMARE PROFESONALA si alte PROGRAME ACTIVE GRATUITE destinate gasirii unui LOC DE MUNCA. Pe parcursul participarii la proiect, PERSOANELE SELECTATE vor beneficia deSUBVENTII conditionate de participare. 

Invitatia este deschisa pana in data de 30 iunie 2011.

Pentru amanunte si inscriere in vederea selectiei, va rugam sa ne contactati la:

- Adresa de e-mail: asociatia_europa@yahoo.com
- Telefon: 0734 779 586 sau 0372 767 850

Proiectul este implementat de către Asociaţia Europa pentru Dezvoltare în parteneriat cu AsociaţiaInterconcordia și Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane.