Intotdeauna pentru oameni !

Noutati

 

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana, ofera consultanta, asistenta si sprijin in dezvoltarea structurilor de Economie Sociala in Romania, inclusiv pentru beneficiari POSDRU ce doresc sa infiinteze si sa gestioneze structuri de economie sociala.

Mai multe detalii.

 

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana, Membră a Reţelei  Europene de Economie Sociala “Social Firms Europe – CEFEC”, demarează înscrierile pentru cursul  :

Antreprenor in Economia Socială – competenţe inovatoare pentru un viitor apropiat!

Detalii click aici

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Preocuprea membrilor asociatiei a fost concentrata pe beneficiile pe care proiectele sociale le pot aduce categoriilor de grup tinta vizate. In cadrul tuturor proiectelor la care membrii asociatiei si-au adus aportul, se preconizeaza implicarea unui numar total de peste 14000  de persoane, din cadrul categoriilor defavorizate sau alte categorii de grup tinta mentionate anterior, in mai multe masuri de informare, constientizare, consiliere si orientare profesionala, asistare in perspectiva dezvoltarii unor afaceri noi, prevenirea si combaterea parasirii timpurii a scolii, formare profesionala continua sau mediere pe piata muncii.

 
ASOCIATIA EUROPA PENTRU DEZVOLTARE UMANA,  prin contributia membrilor sai la elaborarea proiectelor din Fonduri Europene, a contribuit la accesarea acestora, pentru masuri destinate mai multor categorii eligibile de grup tinta, in valoare totala de peste 50 mil. Euro.