Intotdeauna pentru oameni !

Misiune: 

Promovarea si dezvoltarea resurselor umane din Romania
 
Promovarea si dezvoltarea masurilor de incluziune sociala si profesionala activa a persoanelor defavorizate din Romania si a Economiei Sociale.
 

Cine suntem?

ASOCIATIA “EUROPA PENTRU DEZVOLTARE UMANA”, este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, ce si-a propus ca obiectiv general imbunatatirea calitatii vietii si promovarea valorilor umane din Romania, prin sustinere si promovare a unor masuri in domeniile vitale ale existentei cetatenilor.
 
Asociatia are la baza experienta membrilor sai, acumulata in peste 15 ani, in contextul implementarii de proiecte finantate din fonduri de pre- si post-aderare, acorduri bilaterale si Banca Mondiala, inclusiv colaborari, in plan national si european, in directia masurilor ce vizeaza ocuparea fortei de munca, incluziunea sociala, educatia, formarea profesionala continua si dezvoltarea economica la nivel regional si local.
 
PORTOFOLIU SI EXPERIENTE
  • Activa in dezvoltarea  și implementarea de măsuri și acțiuni ce vizează dezvoltarea resurselor umane în perspectiva menținerii și (re)integrării pe piața muncii a persoanelor defavorizate.
  • Cu sediul în județul Argeș, România, retea de centre si birouri în județele Constanța, Tulcea, Brașov și în Municipiul București.
  • Organizație cu statut propriu de structură de economie socială
  • Membru deplin (din anul 2012) al Rețelei Europene Social Firms Europe – CEFEC, rețea relevantă de Intreprinderi Sociale și de Economie Socială în Uniunea Europeană;
  • Furnizor autorizat de masuri de stimulare a ocuparii fortei de munca (orientare profesionala, consiliere profesionala, mediere pe piata muncii)
  • Furnizor autorizat de formare profesionala a adultilor

Mai multe detalii