Imagini BannerImagini BannerImagini Banner

Proiecte In Implementare

IQ - IMMA

IQ - IMMA

IQ IMMA - Inovare si Calificare - Implicat, Motivat, Mobilizat, Angajat

Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană în parteneriat cu Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș demarează în luna ianuarie 2023 implementarea proiectului „IQ IMMA - Inovare si Calificare - Implicat, Motivat, Mobilizat, Angajat”, cod SMIS POCU/1080/3/16/Operațiune compozită OS.3.1,3.4/157569, proiect co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Proiectul se implementează în Regiunea Sud-Est și în Regiunea Sud-Muntenia, pe o perioadă de 12 luni, ianuarie 2023 - decembrie 2023, cu un buget total de 4.796.732,92 lei.

Obiectivul general al proiectului vizează promovarea unei ocupări sustenabile și de calitate a forței de muncă pe o piață a muncii flexibilă și inclusivă, prin furnizarea demersurilor necesare pentru îmbunătățirea nivelului de competențe pentru 205 persoane și asigurarea de locuri de muncă pentru minim 93 persoane, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucrătorii vârstnici (55-64 ani), persoane cu dizabilități, persoane cu nivel redus de educație, din Regiunile Sud-Muntenia și Sud-Est, intervenție ce se va materializa pe o perioadă de 12 luni.

Grupul țintă al proiectului este format din 205 șomeri și persoane inactive, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucrătorii varstnici (55-64 ani), persoane cu dizabilități, persoane cu nivel redus de educație, cu domiciliul sau reședința in Regiunile Sud-Est și Sud-Muntenia.

Ca urmare a implementării măsurilor prevăzute în proiect, 205 persoane vor beneficia de măsuri specifice de stimulare a ocupării forței de muncă, cel puţin 186 persoane vor urma măsuri de formare (calificare) în domeniile turism și alimentație publică (bucătar, ajutor de bucătar, ospătar, ajutor de ospătar, cameristă), cel puţin 19 persoane îşi vor îmbunătăţi competenţele antreprenoriale şi digitale şi cel puţin 93 persoane vor fi integrate pe piaţa forţei de muncă.

Toate aceste măsuri au în vedere creșterea nivelului de competențe și ocupare a șomerilor și persoanelor inactive și creșterea directă a nivelui de trai al acestora pe o piață a muncii dinamică, sustenabilă, rezilientă, pro-activă și bazată pe inovare socială.

Proiecte Finalizate

RURAL EURO-COMP

RURAL EURO-COMP

Competențe și Antreprenoriat la Standarde Europene în Mediul Rural

Proiectul ”RURAL EU-RO COMP – Competențe și Antreprenoriat la Standarde Europene în Mediul Rural” a fost implementat de Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană în parteneriat cu ANESPO, Asociația Națională a Școlilor Profesionale din Portugalia pe o perioadă de 20 luni. Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial 2007 - 2013. INVESTESTE IN OAMENI Perioada derulare: aprilie 2014 - noiembrie 2015. Pentru mai multe detalii accesați: subsite

EURO-COMP

EURO-COMP

Competențe și Antreprenoriat la Standarde Europene

Proiectul ”EU-RO COMP – Competențe și Antreprenoriat la Standarde Europene” a fost implementat de Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană în parteneriat cu ANESPO, Asociația Națională a Școlilor Profesionale din Portugalia pe o perioadă de 20 luni. Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial 2007 - 2013.
INVESTESTE IN OAMENI Perioada derulare: aprilie 2014 - noiembrie 2015. Pentru mai multe detalii accesați: subsite

RIES

RIES

Rețeaua Incubatoarelor de Economie Socială

RIES - Rețeaua Incubatoarelor de Economie Socială - abordare strategică a dezvoltării resurselor umane, implementat în regiunile Sud-Muntenia,Sud-Est, București- Ilfov și Sud-Vest Oltenia, în perioada ianuarie 2011 - decembrie 2013 Pentru mai multe detalii accesați www.economie-sociala.org

Noutăți

Anunt finalizare proiect IQ - IMMA - 157569

Asociația AEDU, în parteneriat cu Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș, finalizează în luna decembrie 2023 implementarea proiectului „IQ IMMA - Inovare si Calificare - Implicat, Motivat, Mobilizat, Angajat”, cod SMIS POCU/1080/3/16/Operațiune compozită OS.3.1,3.4/157569, proiect co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

citeste mai mult

Vezi toate noutățile

Anunțuri importante

Anunt demarare proiect IQ-IMMA - ID157569

Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană în parteneriat cu Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș demarează în luna ianuarie 2023 implementarea proiectului „IQ IMMA - Inovare si Calificare - Implicat, Motivat, Mobilizat, Angajat”, cod SMIS POCU/1080/3/16/Operațiune compozită OS.3.1,3.4/157569, proiect co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

 

citeste mai mult

Vezi toate anunturile

Evenimente

Cursuri gratuite de calificare in HoReCa pentru someri

Dacă ai vârsta cuprinsă între 16 și 29 ani și ești elev, student sau urmezi o altă formă de învățământ sau daca ai între 30 și 64 ani și ești șomer sau persoană inactivă, ai domiciliul în Regiunea Sud-Muntenia sau Regiunea Sud-Est și îți dorești o calificare în domeniul turismului și alimentației publice, te așteptăm să afli mai multe informații în cadrul birourilor noastre din:

citeste mai mult

Vezi toate evenimentele

Back to Top

Copyright ©2014 AEDU - Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana | Toate drepturile rezervate.