Proiectul „Mediere proactivă în Sud-Est – Drumul cel mai scurt din şomaj către un loc de muncă la final de implementare

Proiectul „Mediere proactivă în Sud-Est – Drumul cel mai scurt din şomaj către un loc de muncă la final de implementare

În luna noiembrie 2010 începeam drumul implementării proiectului.

De atunci și până în luna august 2012 proiectul a parcurs, lună de lună, zi de zi, un drum care se apropie de final. Și ca orice drum pe care mergem pentru prima dată și acesta a fost pentru echipa de implementare a proiectului un drum presărat cu emoții și satisfacții profesionale dar și cu etape nu tocmai ușoare.

Important este că, astăzi, la finalul acestui drum, afirmăm cu toată convingerea că proiectul este un proiect de succes!

Pe parcursul celor 22 de luni de implementare, acțiunile pe care le-am realizat în cadrul proiectului au contribuit la reducerea șomajului, inclusiv a șomajului de lungă durată din județul Constanta și la îmbunătățirea capacității de ocupare a șomerilor.

vezi toate stirile

NOUTATI
Nu sunt noutati disponibile
ANUNTURI IMPORTANTE
Nu sunt anunturi disponibile
EVENIMENTE
Nu sunt evenimente disponibile
DISCLAIMER
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, va invitam să vizitati www.fseromania.ro
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro