Imagini BannerImagini BannerImagini BannerImagini Banner

Concurs de planuri de afaceri Proiect „DARE TO START! - ID 104118, judetul Arges, Reg. Sud-Muntenia.

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana (AEDU) – www.asoc-edu.ro, - a lansat astăzi, 16 noiembrie 2018, concursul de planuri de afaceri în cadrul Proiectul „DARE TO START! – Dezvoltarea Antreprenoriatului prin Resurse umane Educate”- ID 104118, pentru judetul Arges, Regiunea Sud-Muntenia, proiect in cadrul caruia este partener (Beneficiar  - Asociatia "Partnet Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila"). În urma concursului vor fi selectate 15 de planuri de afaceri, in judetul Arges, ce vor fi finanțate cu maximum (in medie) 32.931,70 euro/plan de afaceri (145,626.00 lei), finanțare 100% nerambursabilă.

La concurs pot participa persoane care au absolvit cursurile de antreprenoriat organizate în cadrul proiectului, dar și persoane cu domiciliu sau reședință în jud. Arges, Regiunea Sud-Muntenia care nu au participat la cursurile din proiect (poate fi selectata și finanțata maxim 1 afacere propusa de persoane ce nu au participat la activitățile de formare antreprenorială din cadrul proiectului).

Pentru pregătirea și depunerea aplicației, persoanele interesate sunt invitate să parcurgă versiunea finală a metodologiei de selecție a planurilor de afaceri. Aceasta se poate accesa AICI!

Conditii generale de participare: CLICK AICI

Precizări importante:

  • Aplicațiile pentru concursul de planuri de afaceri vor putea fi depuse în perioada 18 noiembrie 2018, ora 10.00 – 10 decembrie, ora 17.00.
  • In contextul acestui anunt, pot primi finanțare doar planurile de afaceri care propun înființarea de afaceri în domenii non-agricole, în mediul urban din Regiunea Sud-Muntenia, jud. Arges.
  • Documentatia pentru participarea la concurs se poate depune la sediu AEDU din mun. Campulung, Str. Mihai Eminescu nr. 2 sau in alta locatie din Mun. Pitesti. Va rugam sa anuntati intentia de depunere, printr-un mesaj, pe adresa cursuri@asoc-edu.ro. In urma mesajului va vom contacta, in vederea caderii de acord cu privire la data, ora si locatia pentru depunerea documentatiei Dvs.

Pentru detalii privind proiectul Click AICI!

Mult succes!

vezi toate stirile

Noutăți

Consultanță și Asistență în Economie Socială

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana ofera consultanta, asistenta si sprijin in dezvoltarea structurilor de Economie Sociala in Romania, inclusiv pentru beneficiari POSDRU ce doresc sa infiinteze si sa gestioneze structuri de economie sociala.

citeste mai mult

Vezi toate noutățile

Anunțuri importante

Nu sunt anunturi disponibile

Vezi toate anunturile

Evenimente

Proiectul EU-RO COMP la final

citeste mai mult

Proiectul RURAL EU-RO COMP la final

citeste mai mult

Practica in Portugalia EU-RO COMP

citeste mai mult

Practica in Portugalia RURAL EU-RO Comp

citeste mai mult

Vezi toate evenimentele

Back to Top

Copyright ©2014 AEDU - Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana | Toate drepturile rezervate.