Rezultate prefinale - sesiunea 3 - program de afaceri - proiect RURAL EU-RO COMP

Investeşte în oameni !
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritară 5: "Promovarea măsurilor active de ocupare"
Domeniul major de intervenţie 5.2:  „Promovarea sustenabilității pe termen lung a zonelor  rurale  în ceea ce privește dezvoltarea resurselor  umane și ocuparea forței de muncă”
Contract de finanţare: POSDRU/135/5.2/S/134154
Titlul proiectului: ”RURAL EU-RO COMP – Competențe și Antreprenoriat la Standarde Europene în Mediul Rural”

REZULTATE PREFINALE
IN URMA EVALUARII PLANURILOR DE AFACERI DEPUSE IN CADRUL SESIUNII NR. 3  
Programul Integrat „Idei de afaceri pentru Infiintarea de Activitati independente, in domenii non-agricole in mediul rural” - ACTIVITATEA NR. 9 DIN PROIECT

Planuri de afaceri admise, propuse pentru premiere, rezerve si planuri ce nu au depasit criteriile de eligibilitate, insa au un puntaj mai mare de 100 de puncte.

Procesul de evaluare si selectie, derulat de catre expertii evaluatori, s-a incheiat conform graficului prevazut.

In urma evaluarilor si centralizarii tuturor rezultatelor primite de catre AEDU, au fost declarate admise 10 planuri de afaceri din randul celor depuse.

Dintre acestea avem:

  • - 8 planuri propuse pentru premiere
  • - 2 planuri admis, insa, datorita punctajului, aflat pe lista de rezerve
  • - 7 planuri ce nu au trecut de eligibilitate, insa au punctaj mai mare de 100 de puncte.

Participantii care doresc sa depuna contestatii, o pot face in conditiile prevazute in Ghidul programului si in baza graficului actualizat al sesiunii 3, publicat pe site-ul AEDU si pe site-ul proiectului.

Clasamentul final va fi afisat dupa termenul de solutionare a contestatilor, conform graficului publicat pe site-ul AEDU si al proiectului.

Persoanele care doresc sa depuna o contestatie, sunt rugate sa contacteze expertii AEDU din regiunea in care au domiciliul, in vederea stabilirii datei si orei pentru depunerea contestatiei.

Management proiect

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana

(document publicat pe site-ul AEDU, site-ul proiectului si la birourile regionale ale proiectului in data de 12.11.2015)

 

vezi toate stirile

NOUTATI
Nu sunt noutati disponibile
ANUNTURI IMPORTANTE
Nu sunt anunturi disponibile
EVENIMENTE
Proiectul RURAL EU-RO COMP la final

citeste mai mult

Practica in Portugalia RURAL EU-RO Comp

citeste mai mult

DISCLAIMER
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, va invitam să vizitati www.fseromania.ro
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro