RURAL EU-RO COMP... continuare actiuni de infiintare afaceri pe cont propriu in mediul rural

Investeşte în oameni !
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritară 5: "Promovarea măsurilor active de ocupare"
Domeniul major de intervenţie 5.2:  „Promovarea sustenabilității pe termen lung a zonelor  rurale  în ceea ce privește dezvoltarea resurselor  umane și ocuparea forței de muncă”
Contract de finanţare: POSDRU/135/5.2/S/134154
Titlul proiectului: ”RURAL EU-RO COMP – Competențe și Antreprenoriat la Standarde Europene în Mediul Rural”

August 2015

PLANIFICARE SESIUNI  DE LUCRU

ACTIUNI IN PERSPECTIVA INFIINTARII UNEI AFACERI INDEPENDENTE

 

ACTIVITATEA 9 - Lansarea si implementarea programului integrat "Idei de afaceri pentru infiintare de activitati independente in domenii non agricole in mediul rural”, servicii de consultanta si asistenta pentru inceperea unei activitati independente sau pentru initierea unei afaceri in mediul rural, destinat persoanelor din grupul tinta cu domiciliul in mediul rural.

Actiunea: Acordare de servicii de consultanta si asistenta pentru infiintarea si dezvoltarea a 20 afaceri/ initiative

Programul „Idei de afaceri pentru infiintare de activitati independente in domenii non-agricole in mediul rural”din cadrul activitatii nr. 9 a proiectului RURAL EU-RO COMP – Competențe și Antreprenoriat  la Standarde Europene in Mediul Rural, s-a derulat in perioada martie – august 2015. Acesta a prevazut 2 sesiuni de elaborare, evaluare si selectie a unor planuri de afaceri, elaborate de catre particpantii la proiect care s-au inscris in cadrul acest program, cu asistenta si sprijin oferit in cadrul proiectului. 

In urma finalizarii celor 2 sesiuni ale programului, au fost selectate si propuse spre premiere 20 de planuri de afaceri, in ordinea punctejelor aferente fiecarei sesiuni in parte.

In continuarea derularii acestei activitati din cadrul proiectului, toti participantii la program ce doresc sa fie sprijiniti in actiuni de infiintare a unei afaceri pe cont propriu in domenii non-agricole, in mediul rural, sunt invitati sa contacteze expertii regionali din regiunile din care fac parte, in vederea stabilirii unor intalniri / sesiuni de lucru in acest sens.

Pentru toti cei interesati vor organiza sesiuni de lucru, in cadrul carora le vor fi prezentati in detaliu toti pasii necesari infiintarii de noi afaceri non agricole, in mediul rural.

La aceste actiuni sunt invitate sa participe toate persoanele care au depus planuri de afaceri, in contextul programului derulat in acest sens, in cadrul acestei activitati, indiferent daca planurile de afaceri ale respectivelor persoane au fost sau nu propuse pentru premiere.

Perioada in care vor fi organizate intalniri de lucru este 15 – 30 august 2015.

Intalnirire de lucru vor putea fi organizate in urmatoarele locatii:

 

• pentru regiunea Sud-Muntenia:

-  Sediul AEDU, Str. Mihai Eminescu nr. 2, Mun. Campulung, jud. Arges

 

• pentru regiunea Sud-Est:

-  Centrul Interregional Integrat pentru Competente, Calificari si Antreprenoriat: Str. Diamant nr. 7, Eforie Nord, jud.Constanta

- Centrul Regional de Antreprenoriat Social reg. Sud-Est: Str. Heracleea nr. 27, Com. Jurilovca, jud. Tulcea (utilizat ca si birou local pentru jud. Tulcea, in cadrul acestui proiect)

 

• pentru regiunea Bucuresti-Ilfov:

-  Centrul Regional de Antreprenoriat Social reg. Bucuresti-Ilfov: Str. Barierei nr. 13, sector 1, Bucuresti

 

• pentru regiunea Centru:

- Biroul local Brasov, Str. Nicolae Iorga nr. 20 ap. 4, Mun. Brasov, judetul Brasov

 

In acest sens se poate transmite si un mesaj la adresa de e-mail: 134154@asoc-edu.ro, cu mentiunea ca se doreste infiintarea unei afaceri cu sprijinul asistentei din cadrul proiectului.

Sunt eligibile toate persoanele care au participat la sesiunile 1 si 2 ale activitatii 9, respectiv cele care au depus planuri de afaceri in cadrul acestei activitati, nu sunt angajate si nu sunt implicate in alte proiecte finantate prin POSDRU.

Echipa AEDU

vezi toate stirile

NOUTATI
Nu sunt noutati disponibile
ANUNTURI IMPORTANTE
Nu sunt anunturi disponibile
EVENIMENTE
Proiectul RURAL EU-RO COMP la final

citeste mai mult

Practica in Portugalia RURAL EU-RO Comp

citeste mai mult

DISCLAIMER
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, va invitam să vizitati www.fseromania.ro
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro