EU-RO COMP... continuare actiuni de infiintare afaceri pe cont propriu

Investeşte în oameni !
Proiect cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritară 5: "Promovarea măsurilor active de ocupare"
Domeniul major de intervenţie 5.1: „ Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”
Contract de finanţare: POSDRU/125/5.1/S/125929
Titlul proiectului: ”EU-RO COMP – Competențe și Antreprenoriat  la Standarde Europene”

 

PLANIFICARE SESIUNI  DE LUCRU

ACTIUNI IN PERSPECTIVA INFIINTARII UNEI AFACERI INDEPENDENTE

August 2015

ACTIVITATEA 9 - Lansarea si implementarea programului integrat "Idei de afaceri pentru infiintare de activitati independente”, servicii de consultanta si asistenta pentru inceperea unei activitati independente sau pentru initierea unei afaceri, destinat persoanelor din grupul tinta

Actiunea: Acordare de servicii de consultanta si asistenta pentru infiintarea si dezvoltarea a 20 afaceri/ initiative

Programul „Idei de afaceri pentru infiintare de activitati independente”din cadrul activitatii nr. 9 a proiectului EU-RO COMP – Competențe și Antreprenoriat  la Standarde Europene, s-a derulat in perioada martie – iulie 2015. Acesta a prevazut 2 sesiuni de elaborare, evaluare si selectie a unor planuri de afaceri, elaborate de catre particpantii la proiect care s-au inscris in cadrul acest program, cu asistenta si sprijin oferit in cadrul proiectului. 

In urma finalizarii celor 2 sesiuni ale programului, au fost selectate si propuse spre premiere 20 de planuri de afaceri, in ordinea punctejelor aferente fiecarei sesiuni in parte.

In continuarea derularii acestei activitati din cadrul proiectului, toti participantii la program ce doresc sa fie sprijiniti in actiuni de infiintare a unei afaceri pe cont propriu, sunt invitati sa contacteze expertii regionali din regiunile din care fac parte, in vederea stabilirii unor intalniri / sesiuni de lucru in acest sens.

Pentru toti cei interesati vor organiza sesiuni de lucru, in cadrul carora le vor fi prezentati in detaliu toti pasii necesari infiintarii de noi afaceri.

La aceste actiuni sunt invitate sa participe toate persoanele care au depus planuri de afaceri, in contextul programului derulat in acest sens, in cadrul acestei activitati, indiferent daca planurile de afaceri ale respectivelor persoane au fost sau nu propuse pentru premiere.

Perioada in care vor fi organizate intalniri de lucru este 15 – 30 auguat 2015.

Intalnirire de lucru vor putea fi organizate in urmatoarele locatii:

 

• pentru regiunea Sud-Muntenia:

-  Centrul Interregional Integrat pentru Competente, Calificari si Antreprenoriat: Comuna Rucar, satul Saticul de Jos, Com. Rucar, jud. Arges

 

• pentru regiunea Sud-Est:

-  Centrul Regional de Antreprenoriat Social reg. Sud-Est: Str. Heracleea nr. 27, Com. Jurilovca, jud. Tulcea (utilizat ca si birou local pentru jud. Tulcea, in cadrul acestui proiect)

- Biroul local Constanta, str. Zburatorului nr.4, Cam. 214, Mun. Constanta, jud.Constanta

 

• pentru regiunea Bucuresti-Ilfov:

-  Centrul Regional de Antreprenoriat Social reg. Bucuresti-Ilfov: Str. Barierei nr. 13, sector 1, Bucuresti

 

• pentru regiunea Centru:

- Biroul local Brasov, Str. Nicolae Iorga nr. 20 ap. 4, Mun. Brasov, judetul Brasov

 

In acest sens se poate transmite si un mesaj la adresa de e-mail: 125929@asoc-edu.ro, cu mentiunea ca se doreste infiintarea unei afaceri cu sprijinul asistentei din cadrul proiectului.

Sunt eligibile toate persoanele care au participat la sesiunile 1 si 2 ale activitatii 9, respectiv cele care au depus planuri de afaceri in cadrul acestei activitati, nu sunt angajate si nu sunt implicate in alte proiecte finantate prin POSDRU.

Echipa AEDU

vezi toate stirile

NOUTATI
Nu sunt noutati disponibile
ANUNTURI IMPORTANTE
Nu sunt anunturi disponibile
EVENIMENTE
Proiectul EU-RO COMP la final

citeste mai mult

Practica in Portugalia EU-RO COMP

citeste mai mult

DISCLAIMER
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, va invitam să vizitati www.fseromania.ro
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro