Rezultate prefinale - sesiunea 2 - program de afaceri - proiect RURAL EU-RO COMP

REZULTATE PREFINALE

IN URMA EVALUARII PLANURILOR DE AFACERI DEPUSE IN CADRUL SESIUNII NR. 2 

 Programul Integrat „Idei de afaceri pentru Infiintarea de Activitati independente, in domenii non-agricole in mediul rural” - ACTIVITATEA NR. 9 DIN PROIECT

Planuri de afaceri admise, propuse pentru premiere, rezerve si planuri ce nu au depasit criteriile de eligibilitate, insa au un puntaj mai mare de 100 de puncte.

Procesul de evaluare si selectie, derulat de catre evaluatori independenti, s-a incheiat conform graficului prevazut.

In urma evaluarilor si centralizarii tuturor rezultatelor primite de catre AEDU, au fost declarate admise 11 planuri de afaceri din randul celor depuse.

Dintre total planuri depuse avem:

- 10 planuri propuse pentru premiere

- 1 plan admis, insa, datorita punctajului, aflat pe lista de rezerve

- 22 planuri ce nu au trecut de eligibilitate, insa au punctaj mai mare de 100 de puncte.

Participantii care nu se afla pe aceasta lista, au avut planuri ce nu au trecut de criteriul eliminatoriu, respectiv de eligibilitate si nu au intrunit nici 100 de puncte, conform ghidului de program, sesiunea 2.

Participantii care doresc sa depuna contestatii, o pot face in conditiile prevazute in Ghidul programului si in baza graficului actualizat al sesiunii 2, publicat pe site-ul AEDU si pe site-ul proiectului.

Clasamentul final va fi afisat dupa termenul de solutionare a contestatilor, conform graficului publicat pe site-ul AEDU si al proiectului.

Persoanele care doresc sa depuna o contestatie, sunt rugate sa contacteze expertii AEDU din regiunea in care au domiciliul, in vederea stabilirii datei si orei pentru depunerea contestatiei. Termen limita de depunere contestatii: 06 august 2015, orele 16.30.

 

Management proiect

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana

(document publicat pe site-ul AEDU, site-ul proiectului si la birourile regionale ale proiectului in data de 04.08.2015)

 

 

 

vezi toate stirile

NOUTATI
Nu sunt noutati disponibile
ANUNTURI IMPORTANTE
Nu sunt anunturi disponibile
EVENIMENTE
Proiectul RURAL EU-RO COMP la final

citeste mai mult

Practica in Portugalia RURAL EU-RO Comp

citeste mai mult

DISCLAIMER
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, va invitam să vizitati www.fseromania.ro
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro