Evenimente de informare in judetul Constanta

În perioada iulie-septembrie 2011, Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană a implementat in cadrul activității 4„Facilitarea accesului la informații relevante privind posibilitatea de acces pe piața muncii sau la măsuri de formare profesională pentru grupul țintă” o serie de evenimente de informare în județul Constanța.

Evenimentele fac parte din grupul de activităţi prin intermediul cărora se asigură baza necesară identificării grupului țintă pentru acțiunile concrete de măsuri active. În cadrul acestei componente sunt prevăzute acţiuni precum: informarea si conştientizarea în vederea facilitării accesului grupului țintă la informații relevante privind proiectul, oportunitățile oferite de acesta, potențialul de ocupare și formare profesională existent pe piața muncii.

Astfel, au fost organizate: un eveniment adresat unui nr de 60 persoane pentru facilitarea accesului la informatii relevante privind piața muncii la care au participat atât reprezentanți ai grupului țintă potential cât și actori relevanți locali, o caravană adresată unui număr de 100 de persoane potențial grup țintă și două workshop-uri pentru 40 de persoane.

Sesiunile de informare s-au derulat în localitățile: Hârșova, Tuzla, Cumpăna, Mangalia, Negru Vodă, Cernavodă, Murfatlar, Mereni, Medgidia, Eforie Sud și au reunit peste 200 de participanți. Mulțimim, pe această cale, autorităților locale pentru sprijinul acordat în organizarea și implementarea evenimentelor de informare.

vezi toate stirile

NOUTATI
Nu sunt noutati disponibile
ANUNTURI IMPORTANTE
Nu sunt anunturi disponibile
EVENIMENTE
Nu sunt evenimente disponibile
DISCLAIMER
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, va invitam să vizitati www.fseromania.ro
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro